Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Syv personer er anholdt efter masseskyderi i Stockholm

To personer blev fundet skudramt og en tredje mishandlet, da politi blev kaldt ud til skyderi i Stockholm.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiet i Stockholm har anholdt syv personer, som mistænkes for at have taget del i et skyderi sent onsdag aften i den sydlige del af den svenske hovedstad.

Mindst tre personer kom så alvorligt til skade i forbindelse med skyderiet, at de i ambulancer blev bragt til et hospital.

Politiet modtog kort efter klokken 23 alarmopkald fra borgere, der havde hørt skud blive affyret i området Bagarmossen.

Da patruljer ankom til stedet, fandt de to personer, som var ramt af skud i benene. Desuden fandt politiet en tredje person, som var blevet mishandlet, oplyser Per Fahlström, der er pressetalsmand ved politiet i Stockholm.

Politiet kan torsdag morgen ikke sige noget om de tre personers tilstand. Der er heller ingen oplysninger om de syv, der er tilbageholdt.

Et større antal personer var ifølge politiet indblandet i skyderiet, og der er meldinger om, at de involverede jagtede hinanden i området, samtidig med at de affyrede skud.

»Jeg har ingen informationer om, hvor mange personer, der var indblandet, men det lader til, at der har været en form for slagsmål«, siger Per Fahlström.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden