Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

»Da George W. Bush  var præsident, så sagde folk: »Han er  godt nok ikke for rar ved Europa, vi må være nået til et nulpunkt i vores forhold«. Nu længes folk efter præsident Bush«,  siger Bill Gates, som konsekvent ikke nævner præsident Donald Trump ved navn.
Foto: Markus Schreiber/AP

»Da George W. Bush var præsident, så sagde folk: »Han er godt nok ikke for rar ved Europa, vi må være nået til et nulpunkt i vores forhold«. Nu længes folk efter præsident Bush«, siger Bill Gates, som konsekvent ikke nævner præsident Donald Trump ved navn.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bill Gates er midt i sin anden karriere: EU må vise vejen, når Trump ikke vil

Politiken mødte Bill Gates i Bruxelles til et interview om hans arbejde som filantrop, om migration, Donald Trump og om it-milliardærens beslutning om at lade yngre kræfter tage over i livsværket Microsoft.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bill Gates er på europaturné. Han har været i Berlin hos Angela Merkel, han har spist morgenmad med Lars Løkke Rasmussen, han har mødt Jean-Claude Juncker, og nu sidder han her i et lånt kontor på 11. etage i EU-Kommissionen med Politiken.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden