Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Mustafa tager sig en slapper i middagspausen. Han er 24 år og flygtede til Tyrkiet fra Aleppo for seks år siden. Hans plan var egentlig at gå i skole, men han begyndte i stedet at arbejde i tekstilindustrien.

Strandet i grænselandet: Tyrkerne siger, at krigen i Syrien er slut. Tag hjem, siger de

Mens præsident Bashar al-Assad forbereder sig på at vriste de sidste hjørner af Syrien ud af hænderne på en broget skare af oprørere, går millioner af syriske flygtninge rundt i Tyrkiet og indstiller sig på, at de nok aldrig kommer hjem igen. Vi er i det sydlige Tyrkiet, tæt på den syriske grænse, for at undersøge, hvilket liv alle disse syrere lever.

FOR ABONNENTER

En rød lampe på instrumentbrættet fortæller, at venstre forhjul på vores lejede Opel Astra taber luft. Vi må hellere få det ordnet, inden vi skal ud i citronplantagerne og lede efter syriske flygtninge.

Vi cirkler rundt i den østlige udkant af Gaziantep.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden