Knut Arild Hareide sætter sit eget formandskab for Kristeligt Folkeparti (KrF) ind på at få opbakning til at vælte den norske regering. Der er afstemning i partiet senere i dag.
    Gardermoen 20181102. Partileder Knut Arild Hareide under KrFs ekstraordinære landsmøte på Gardermoen fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Ritzau Scanpix)
Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Ritzau Scanpix

Knut Arild Hareide sætter sit eget formandskab for Kristeligt Folkeparti (KrF) ind på at få opbakning til at vælte den norske regering. Der er afstemning i partiet senere i dag. Gardermoen 20181102. Partileder Knut Arild Hareide under KrFs ekstraordinære landsmøte på Gardermoen fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Ritzau Scanpix)

Internationalt

Ultimatum før norsk skæbneafstemning: Partileder sætter sin formandspost ind på at vælte regeringen

Kristelig Folkepartis Knut Arild Hareide vil tage sit tøj og gå fra formandsposten, hvis han ikke får partiet med sig til at vælte den norske regering.

Internationalt
FOR ABONNENTER

Allerede avisforsiderne i den første, den bedste kiosk i Gardermoen-lufthavnen i Oslo næsten råber om, at det, der skal foregå på et nærliggende hotel senere på dagen, er af afgørende betydning for Norges fremtid. Det handler om Kristelig Folkeparti (KrF).

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden