Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
I sin muligvis sidste tale til EU-parlamentet sagde forbundskansler Angela Merkel, at der er mere behov  end nogensinde for sammenhold i EU.
Foto: Jean-francois Badias/AP

I sin muligvis sidste tale til EU-parlamentet sagde forbundskansler Angela Merkel, at der er mere behov end nogensinde for sammenhold i EU.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Angela Merkel i EU-Parlamentet: En helteskurks svanesang

Afgående kansler Angela Merkel drømmer om en EU-hær og bekymrer sig over udviklingen i Europa. Det fortalte hun EU-Parlamentet, hvor medlemmerne gav hende skyld og ære for alt, hvad der sker og ikke sker i EU.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Angela Merkel er EU’s superhelt og mesterskurk på en og samme tid. Rollen afhænger af øjnene, der ser. Da den 64-årige kansler tirsdag eftermiddag i Strasbourg holdt tale om EU’s fremtid for EU-Parlamentet, blev hun mødt med stående applaus fra liberale medlemmer, der ser hende som ’den frie verdens leder’. Og hun blev mødt med buh-råb og protestbannere fra nationalistiske EU-kritikere, der i hende ser masseindvandringens førstedame.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden