Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Anthea Simmons (til højre) og Julian Andrews (i midten) er vant til at få skæld ud ved deres Stop Brexit-bod. Manden med sixpencen bliver så rasende, at han ender skænderiet med en trussel.

Stammekrig i brexitland: Anthea har fået at vide, at hun burde dingle fra en lygtepæl

Fortæl mig, hvad du synes om brexit, og jeg skal sige dig, hvem du er. Brexit splitter Storbritannien i to stort set lige store lejre forud for den afgørende afstemning i parlamentet tirsdag. Emnet koster venskaber og får vreden til at koge over på åben gade. Torsdag morgen i den lille by Axminster i Devon gav et blik ind i brexitland.

FOR ABONNENTER

Den ældre mand med den grønne sixpence på hovedet er rasende. Han har været på vej væk fra diskussionen flere gange i vrede, men han vender hver gang om efter få meter og kommer tilbage med en ny pointe, som han spytter ud – bogstavelig talt med fråde om munden. Og nu har han fået nok. Med sine sorte læderhandsker peger han på Anthea Simmons og går hen mod hende. Med en spændt strittende pegefinger prikker han hende på brystkassen.

»Det der kan du godt droppe, ellers skal jeg ordne dig«, truer han.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden