Jordskred begraver en bus med arbejdere i Pakistan

Mindst otte pakistanske arbejdere mistede livet mandag, da et jordskred ramte dem på en bustur på vej hjem.

Internationalt

Et jordskred, der er udløst af denne uges kraftige regnskyl, har begravet en bus og dræbt flere mennesker. Det oplyser pakistansk politi.

Ulykken skete i den nordvestlige del af landet, og i alt otte personer har ifølge myndighederne mistet livet, skriver nyhedsbureauet AP.

Den regionale politichef, Raja Abdul Saboor, meddeler, at ulykken fandt sted på en kuperet vej sent mandag aften.

Tirsdag morgen dansk tid er ligene blevet gravet ud fra bussen, der blev dækket af jord.

Passagererne i bussen var en gruppe arbejdere, der var på vej hjem fra deres job på en dæmning på Indus-floden.

Ifølge politiet har ingen af passagererne overlevet ulykken. Men lokale i området frygter fortsat, at alle endnu ikke er fundet.

Regn og sne er ofte skyld i jordskred og oversvømmelser i det nordlige Pakistan, hvor omkring en millioner borgere bor i bjergområderne.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce