Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jessica Taylor/Ritzau Scanpix
Foto: Jessica Taylor/Ritzau Scanpix

Labours leder kræver en mistillidsafstemning om Theresa May i parlamentet under gårsdagens heftige debat om brexit-aftalen. En debat, der fylder forsiderne i de britiske aviser i dag.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Total ydmygelse«: Mays store nederlag trækker store overskrifter i de britiske medier

Avisernes forsider bruger store ord og karsk tale i dækningen af parlamentets store ’nej’ til brexitaftalen.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er intet som en velvoksen politisk krise, når aviserne skal laves.

I Storbritannien har bladsnedkerne haft en stor dag efter debatten om brexitaftalen, der blev underkendt i parlamentet tirsdag aften.

Det fylder forsiderne. Og hvilke forsider...

Avisen The Guardian, der læner sig mod venstre, hæfter sig mod den konservative premierministers markante nederlag, hvor mange af hendes egne vendte sig mod hende.

The Telegraph, en moderat konservativ avis, er også ganske karsk i sin omtale af Theresa Mays skæbne i parlamentet. Der er tale om en fuldstændig ydmygelse, mener avisen på sin forside.

Den konservative The Times viser demonstrerende EU-tilhængere på sin forside, der taler om en »knust« aftale.

Daily Express undrer sig over politikernes gøren og laden og langer ud efter Labours leder for at kræve en mistillidsafstemning om May: »Landet leder desperat efter sammenhængskraft, men alt, Jeremy Corbyn gør, er at forsøge at fortrænge premierministeren. Nu er det på tide for parlamentsmedlemmerne at gøre deres arbejde, der tilfredsstiller de 17,4 mio., der stemte for brexit«.

Og så er der Daily Mail, et af Storbritanniens største dagblade og en avis, der glad og gerne har advokeret for en udtræden af EU. Mays politiske liv er i fare, konkluderer den på forsiden.

Financial Times er kendetegnet ved at være tør og næsten søvndyssende. Der er normalt ikke meget spræl i den avis. Det afspejles i dagens forside, der er ganske konstaterende.

I den anden ende af den avismæssige farveskala ligger Daily Mirror, der ikke går af vejen for en god sladderhistorie eller lidt letbenet læsestof. Men de har også en god forsidesnedker bag dagens udgave.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden