Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Guzmán var eskorteret af amerikansk politi, da Mexico overdrog ham til USA. Når Guzmán skal møde i retten i New York, bliver han transporteret frem og tilbage fra fængslet i et pansret køretøj, og Brooklyn Bridge lukker for al anden kørsel. Politiet frygter, at hans kartel skal foretage en opsigtsvækkende befrielsesaktion. Hjemme i Mexico er El Chapo Guzmán en legende. Der er skrevet utallige ballader om ham og hans bedrifter, tv-serier handler om ham, og mange mexicanere betragter ham med en blanding af skræk og beundring.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter flugt fra to fængsler: Forfængelighed fældede verdens største narkogangster

Den ene gang flygtede han fra fængslet i en vasketøjskurv, den anden via en tunnel, der begyndte under hans brusebad i cellen. Nu sidder »verdens mest brutale narkogangster« i en retssal i New York og får optrevlet sin liv. Mexicanske Joaquin ’El Chapo’ Guzman er muligvis færdig, men det er den narkotrafik, han har levet af, på ingen måde.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Narkoagenterne var lige i hælene på ham i månedsvis, men hver gang de slog til, hoppede han ud ad et vindue eller havde held til at flygte på anden vis. Den ene gang fulgte en helikopter endda efter ham, men turde ikke skyde, fordi han havde en kvinde og et barn under armen. Men 7. januar 2016 lykkedes det endelig. Verdens mest efterlyste mand, den mexicanske narkolegende Joaquin ’El Chapo’ Guzman, faldt i baghold i sin hjemstat, Sinaloa. Fem af hans livvagter måtte lade livet, og adskillige soldater blev såret i den ildkamp, der gik forud for hans tilfangetagelse.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden