Internationalt

Redningsarbejderne er færdig med at grave lodret tunnel ned til to-årig dreng

Efter en del vanskeligheder er det nu lykkedes redningsarbejdet at komme 60 meter ned.

Internationalt

En to-årig dreng har siden den 13. januar været fanget i et brønd på en ejendom i Totalan nær den spanske by Malaga.

Der har ikke været nogen livstegn fra drengen, siden han faldt ned i brønden. Brønden, der er omkring 100 meter dyb og 30 centimeter i diameter, er gravet i et illegalt forsøg på at finde grundvand i området.

Redningsarbejderne har gravet dag og nat for at lave en parallel tunnel ved siden af brønden, for derefter at grave ind til drengen fra siden. De håber at nå ind til ham i løbet af tirsdag eftermiddag.

Undervejs er redningsarbejderne dog stødt på massive problemer. Den spanske avis El Pais skriver, at man i et forsøg på at bore en vertikal indgang til bunden af hullet, er stødt på et materiale i jorden, som det først antaget ikke var muligt at komme gennem. De seneste meldingerne lyder dog på, at redningsarbejderne forventer at nå frem til drengen i eftermiddag.

Den toårige dreng, der hedder Julen Rosello, legede på ejendommen, som tilhører et familiemedlem.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce