Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Benoit Tessier/Ritzau Scanpix
Foto: Benoit Tessier/Ritzau Scanpix

I de seneste dage er postkasser med portrætter af den højt respekterede, nu afdøde politiker, Simone Veil, overmalet med hagekors. Simone Veil blev som 17-årig interneret i Auschwitz. Vandalized mailboxes with swastikas covering portraits of the late Holocaust survivor and renowned French politician Simone Veil are seen before renovation in Paris, France, February 12, 2019. The portraits were painted by street artist Christian Guemy, also known as C215. REUTERS/Benoit Tessier

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opildner til jødehad: Antisemitismen breder sig i Frankrig

Bølge af protester i Frankrig efter verbale overfald på kendt jøde og en bølge af antisemitiske indskrifter på jødiske butikkers facader. Det yderste højre og yderste venstre beskyldes for at opildne til jødehad.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Alle franskmænd kender filosoffen, forfatteren og debattøren Alain Finkielkraut, som hyppigt optræder i medierne med stærke og ofte kontroversielle synspunkter om blandt andet Israel, antisemitismen i indvandrerkvartererne og den tiltagende intolerance overalt i det franske samfund.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden