Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Højesteretspræsident Malgorzata Gersdorf taler med juristen Jozef Iwulski efter at have forladt præsidentpaladset i Warszawa. Det var 3. juli 2018, hvilket ifølge regeringen skulle have været Malgorzata Gersdorfs sidste dag på posten. Jozef Iwulski skulle midlertidigt have erstattet hende.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Polens højesteretspræsident: »En person har kun ét liv. En person har kun ét æresord«

Hele verden fulgte med, da højesteretspræsident Malgorzata Gersdorf sidste sommer trodsede Polens regering og nægtede at lade sig tvangspensionere. Men selv om hun vandt det slag, har regeringen ødelagt Polens engang uafhængige retssystem, som det kommer til at tage år at genopbygge, siger hun.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er øjeblikke i historien, hvor en enkelt person trodser en magtfuld regering, mens hele verden kigger på, og hvor magthaverne ikke rigtigt ved, hvad de skal gøre ved det.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden