Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Premierminister Minister Theresa May kunne i dag konstatere, at parlamentet ikke kunne samle et flertal for en strategi ud af Brexit-dødvandet.
 (Photo by Tolga AKMEN / AFP)
Foto: Tolga Akmen/Ritzau Scanpix

Premierminister Minister Theresa May kunne i dag konstatere, at parlamentet ikke kunne samle et flertal for en strategi ud af Brexit-dødvandet. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Krisen forværres i britisk politik efter nye Brexit-afstemninger: Nej, nej, nej og nej!

Alle 4 forslag til at bryde Brexit-dødvandet blev stemt ned mandag aften i det britiske Underhus. Konservativ parlamentariker sagde efterfølgende op i protest.

Internationalt
FOR ABONNENTER

Det lykkedes ikke de britiske parlamentarikere at finde en vej ud af dødvandet, da de mandag aften holdt vejledende afstemninger om alternativer til Theresa Mays skilsmisseaftale med EU.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden