Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix

Nigel Farage bliver modtaget som en rockstjerne på sin turne rundt i Storbritannien, her i mandags i det nordvestlige England. Hans nye parti står til at vinde EU-valget i næste uge.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»BUUUHH«: Tilhørerne buher som på kommando ved Brexit-mandens store comeback

Storbritannien skulle have været ude af EU, men i stedet holder de EU-valgkamp som aldrig før. Nigel Farage gør storslået comeback med sit nye parti og kan potentielt forandre britisk politik for bestandig, forme Brexit og få indflydelse på hele EU’s fremtid.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nigel Farage er ude på noget. Og det er er ikke bare at blive medlem af Europaparlamentet. Det har han allerede været i 20 år. Nej, den tidligere leder af det EU- og indvandringskritiske Ukip vil med sit nye parti, The Brexit Party, forvandle britisk politik for bestandig, og med det for Storbritannien uvelkomne EU-valg har han fået en perfekt platform serveret.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden