Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Nigel Farage bliver modtaget som en rockstjerne på sin turne rundt i Storbritannien, her i mandags i det nordvestlige England.  Hans nye parti står til at vinde EU-valget i næste uge.
Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix

Nigel Farage bliver modtaget som en rockstjerne på sin turne rundt i Storbritannien, her i mandags i det nordvestlige England. Hans nye parti står til at vinde EU-valget i næste uge.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»BUUUHH«: Tilhørerne buher som på kommando ved Brexit-mandens store comeback

Storbritannien skulle have været ude af EU, men i stedet holder de EU-valgkamp som aldrig før. Nigel Farage gør storslået comeback med sit nye parti og kan potentielt forandre britisk politik for bestandig, forme Brexit og få indflydelse på hele EU’s fremtid.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nigel Farage er ude på noget. Og det er er ikke bare at blive medlem af Europaparlamentet. Det har han allerede været i 20 år. Nej, den tidligere leder af det EU- og indvandringskritiske Ukip vil med sit nye parti, The Brexit Party, forvandle britisk politik for bestandig, og med det for Storbritannien uvelkomne EU-valg har han fået en perfekt platform serveret.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden