0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Analyse: Hunt fik presset Johnson, men hans problem er, at intet længere er normalt i britisk politik

Udenrigsminister Jeremy Hunt fik Boris Johnson i defensiven i tv-duel om posten som premierminister med solid argumentation. Men Boris Johnson talte til de konservative partimedlemmer sjæl. Og det er dem, der skal vælge Storbritanniens nye premierminister.

Handout/Ritzau Scanpix
Foto: Handout/Ritzau Scanpix

Tonen var bitter i aftes mellem Jeremy Hunt og Boris Johnson. Eksperter vurderer, at Boris Johnson stadig er de konservatives favorit til posten som premierminister. Matt Frost/ITV/Handout via REUTERS NO RESALES.NO ARCHIVES

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den moderate, velopdragne og velfriserede Jeremy Hunt klarede sig i tv-duellen tirsdag aften bedre end sin hidsige og ofte opfarende modkandidat til posten som den næste britiske premierminister, Boris Johnson.

Udenrigsminister Jeremy Hunt, der vil arbejde for en Brexit under ordnede forhold i form af en aftale med EU, fik flere stød ind på modkandidaten, som vil have Storbritannien ud hurtigst muligt – med eller uden en aftale.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce