0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Der er nu en stor og en lille elefant i glashuset: Verdens mest magtfulde ledere har kun de stivnede smil til fælles

Mens Amazonas brænder, kommer det i weekenden til konfrontation mellem europæerne og klimanægteren Donald Trump i flere spørgsmål på G7-mødet i franske Biarritz.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Alt var kaos, da lederne af verdens syv førende industrinationer afsluttede deres møde for godt et år siden i Canada. Ikke alene nægtede præsident Donald Trump at underskrive sluterklæringen, han betegnede også mødets vært, Canadas premierminister Justin Trudeau, som »uærlig og svag«.

I dag sætter de syv stats- og regeringschefer fra henholdsvis USA, Frankrig, Tyskland, Italien, Storbritannien, Canada og Japan sig igen sammen til et tre dage langt G7-møde i Biarritz i Frankrig, hvor 13.200 franske politifolk, krigsskibe, helikoptere, skarpskytter samt spansk grænsepoliti passer på dem.

Stemningen er ikke alene spændt udenfor. Indenfor på Hotel du Palais vil den trods de obligatoriske smil og skulderklap være iskold.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts