Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Olga Maltseva/Ritzau Scanpix
Foto: Olga Maltseva/Ritzau Scanpix

»Al magt til folket«, står der på skiltet, som en kvinde holder, under en demonstration i Sankt Petersborg. Siden midten af juli har russere i tusindtal gået på gaden stort set hver weekend for at protestere mod, at oppositionens kandidater er blevet forhindret i at stille op til søndagens lokalvalg i den russiske hovedstad.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nyhedsanalyse: Forstå hvorfor søndagens valg i Moskva er så vigtigt

Tusindvis af russere har de seneste par måneder demonstreret for et frit og retfærdigt valg til det lokale parlament i Moskva. Politiken både spørger og svarer på, hvorfor det er vigtigt.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Siden midten af juli er tusindvis af moskovitter så godt som hver lørdag gået på gaden for at protestere mod, at oppositionens kandidater er blevet forhindret i at stille op til søndagens lokalvalg i den russiske hovedstad. Demonstranterne kræver frie og retfærdige valg. Den største demonstration fandt sted 10. august, hvor mindst 50.000 deltog. Ikke siden 2011-2012 har så mange mennesker vist deres utilfredshed med det herskende regime.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden