Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Læger uden Grænser evakuerer ansatte fra uro i Syrien

Ekstrem svær beslutning, siger Læger uden Grænser, der stopper de fleste aktiviteter i det nordøstlige Syrien.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Læger uden Grænser standser de fleste aktiviteter i det nordøstlige Syrien og evakuerer alle sine internationalt ansatte fra området.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Organisationen kalder det en svær beslutning, men forklarer stoppet med den ekstremt ustabile situation og en manglende sikkerhedsgaranti.

Læger uden Grænser fortsætter dog alle sine aktiviteter i det nordvestlige Syrien ved at støtte sundhedsklinikker og drive mobile klinikker.

Siden onsdag i sidste uge, hvor Tyrkiet gennemførte luftangreb og bombardementer langs den tyrkisk-syriske grænse, har der været en ekstremt ustabil situation i det nordøstlige Syrien, skriver organisationen.

Derfor evakuerer den sine internationalt ansatte fra projekter i Ain Issa, al-Hol, Tal Abyad, Tal Tamer, Tal Kocher/Yaroubiyah, Kobane/Ain al-Arab og Raqqa by.

»Det har været ekstremt svære beslutninger, da Læger uden Grænser er meget bevidst om behovet for flygtningene og de sårbare personer i området, lyder det i meddelelsen.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden