Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Reuters Tv/Ritzau Scanpix
Foto: Reuters Tv/Ritzau Scanpix

Oliver Letwin var en af de 21 konservative medlemmer af parlamentet som Boris Johnson i september smed ud af partiet. Han har fremsat et ændringsforslag for at have en forsikring for, at regeringen ikke vil gennemføre et hårdt Brexit den 31. oktober. Hvis forslaget stemmes igennem senere på dagen, vil Boris Johnsons regering annulere dagens planlagte afstemning, og kan udsætte Brexit yderligere.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 ting du skal vide om ændringsforslaget, der bremsede en Brexit-aftale i dag

Et ændringsforslag fremsat af den tidligere konservative politiker Oliver Letwin blev stemt igennem af underhuset til eftermiddag, og det kan komme til at udskyde Brexit endnu engang. Vi giver dig overblikket.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I dag kunne have været dagen, hvor Storbritannien tre år efter folket stemte for Brexit endegyldigt besluttede at forlade EU. For to dage siden lykkedes det premierminister, Boris Johnson, at lande en aftale med EU, som efter planen skulle til afstemning i det britiske parlament, Underhuset, i dag.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden