Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Denne artikel er en gave fra Kenneth Nørgaard. Som Politiken-abonnent kan du ubegrænset dele artikler med dine venner og familie.

Næste:
Næste:
Annegret Hilse/Ritzau Scanpix
Foto: Annegret Hilse/Ritzau Scanpix

Hertha Berlin tog 30. oktober i år imod Dynamo Dresden i den tyske pokalturnering på Olympiastadion i Berlin. Som ofte når, den gamle storklub fra DDR spiller i det gamle Vesttyskland råbte Dynamos tilrejsende fans »Øst, Øst, Østtyksland«.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Øst-Øst-Østtyskland: 30 år efter Murens fald kæmper en ny generation stadig om, hvad det vil sige at være østtysker

Årsdagen for Murens fald fejres med en stor portion alvor og tristesse i Tyskland, for genforeningen har ikke haft nogen happy ending. Mange unge østtyskere ser ikke det genforenede Tyskland som en succes.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da Dynamo Dresden fra det tidligere Østtyskland for nylig spillede fodboldkamp mod den gamle vestberlinske klub Hertha Berlin i det genforenede Tysklands hovedstad, Berlin, gjaldede kampråbet fra 35.000 medrejsende ’ossier’ over mod hjemmeholdets fans: ’Øst-Øst-Østtyskland’. ’Øst-Øst-Østtyskland’. Som om det var en landskamp. Trodsigt. Vredt måske endda.

Tillykke med gaven!

Du skal blot oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden