0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Bernd K/Ritzau Scanpix
Foto: Bernd K/Ritzau Scanpix

Det var et lovende match, da Berlins største fodboldklub hyrede et af Tysklands største fodboldnavne, den ikoniske landsholdsangriber Jürgen Klinsmann, som træner. Men magien udeblev, og ’Klinsi’ fik ikke spillet til at fungere på eller uden for banen, hvad den skuffede attitude hos træneren under en kamp mod Mainz 05 viser med al ønskelig tydelighed.

Tante Hertha snublede i fodboldens pengevals på det bonede dansegulv

Tysklands hovedstad har ikke haft et mesterhold siden 1931, så forventningerne var store, da den tidligere ikoniske landsholdsangriber Jürgen Klinsmann blev træner for Berlins førende fodboldklub, Hertha Berlin. Men opturen udeblev, og 76 dage senere var det slut.

FOR ABONNENTER

Men få dage efter udgivelsen af magasinet rejste The Sunny Boy tilbage til sit frivillige eksil i Californien efter 76 dage som træner og en bitter afsked med Berlins førende fodboldklub. Det, der udefra havde lignet en længe ventet optur, havde ifølge træneren hele tiden været »en selvmordsmission«, som han kaldte det på sin profil på Facebook.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden