0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Coronasmitten får advarselslampen til at lyse i mange lande

De seneste to uger er smitten vokset i dobbelt så mange lande, som den er faldet i. Det presser regeringerne midt i genåbningen af samfundene.

Graferne viser det daglige antal nye registrerede smittede udregnet over et syvdages gennemsnit fra 22. januar til 23. juni. Tallene er fra The New York Times, der har ensartet graferne, så de kan sammenlignes

Internationalt

Verden er i gang med at åbne efter coronanedlukningerne, men den globale smitte vokser stadig kraftigt.

Mens epidemien er på lavt blus i nogle lande, og mange karantænetrætte europæere er begyndt at tale om den i datid, advarer eksperter om, at den bestemt ikke er overstået. Lige nu vokser smitten ikke mindst i Sydamerika og Indien, men den blusser også op igen i andre lande som USA, Tyskland, Portugal, Israel, Indonesien og Sydkorea, der troede, de havde virus under kontrol. Der er næsten dobbelt så mange lande, der har rapporteret om en stigning de seneste 14 dage, som der er lande, der har meldt om tilbagegang, viser en opgørelse i avisen The New York Times.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere