0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Rasende flygtning på Lesbos: Hvad pokker foregår der i Europa? Hvorfor er der ingen, der gør noget?

Efter branden i den store flygtningelejr på Lesbos blev over 12.000 beboere i tre dage tvunget til at sove på gaden eller under et træ. Så gik det græske militær i gang med at indrette en ny lejr på et skydeterræn. Imens accelererede spekulationerne om, hvem der mon satte ild til Moria-lejren. Og hvad sker der i EU?

FOR ABONNENTER

Mange af migranterne ender på Lesbos eller en af de fire andre græske øer, der ligger tæt på Tyrkiet. Grækenland må tage sig af dem, mener de andre EU-lande, som betaler grækerne for at drive lejrene. Siden 2014 har Den Europæiske Union bidraget med 21 milliarder kroner til driften af de græske flygtningelejre. Ingen har tilsyneladende spurgt, hvad de penge er blevet brugt til. Tydeligvis ikke til at skabe menneskelige forhold i Moria-lejren.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.