0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Kollaps. 10-årige Somayeh fra Afghanistan besvimede i heden, da tusinde kvinder og børn protesterede mod at blive tvunget ind i en hastigt opført nødlejr. Somayeh kom hurtigt til sig selv.

Midt i den klappende og råbende mængde af vrede demonstranter, falder en lille pige i lilla Barbie-T-shirt pludselig omkuld. Hun besvimer

Grækerne har opført nødlejr til nogle af flygtningene fra den nedbrændte Moria-lejr. Men de hjemløse vil ikke ind i en lukket lejr. De vil væk fra Lesbos.

FOR ABONNENTER

Hun skriver hurtigt denne sætning på det ene stykke pap efter det andet. Det haster, for om lidt går dagens demonstration i gang. Nogle børn binder skiltene fast på bambuspinde. Og så er der afgang. De skynder sig op til vejen og slutter sig til en mængde andre kvinder og børn med lignende skilte.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.