0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Tony Gentile/Ritzau Scanpix
Foto: Tony Gentile/Ritzau Scanpix

Politiet eskorterer den tidligere mafiaboss Giovani Bruscai 1992, efter han stod bag drabet på dommeren Giovanni Falcone og Falcones kone samt tre bodyguards, der alle beskyttede anti-mafiadommeren. Arkivfoto.

'Svinet' lagde en 14-årig dreng i et syrebad og kvalte en gravid kvinde: Nu er mafiaens brutale bøddel løsladt efter 25 år til chok for en måbende nation

Der er ramaskrig i Italien, hvor mange mener, at retssystemet har spillet fallit, efter at manden bag flere af de mest notoriske og grusomme mafiamord i historien atter er en fri mand.

FOR ABONNENTER

Pludselig dukkede et par politimænd op. De henvendte sig til drengen med nyheden om, at han kunne komme til at se sin far igen. Drengens far, Santino di Matteo, levede på det tidspunkt under politibeskyttelse, fordi han havde vendt den mafiaklan, som han var en del af, ryggen og videregivet hemmelige informationer til politiet. En dødssynd i den sicilianske Cosa Nostra-mafias æreskodeks.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce