0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jesper Houborg
Foto: Jesper Houborg

Ødelæggelserne. Familien Himmes er ved at trække strøm til deres hus, der blev så godt som totalskadet af oversvømmelsen. Med ryggen til på stigen er det 21-årige Tim Himmes. Han får hjælp af sin kæreste, Lea Smetiprach, plus en ven og en svoger. Ovenover ses et typisk scenarie fra bredden af Ahr-floden.

Da en gruppe »komplette idioter« brød ind på partikontoret, skiftede unge tyske konservative Christian mening om klimaaktivisterne

I Ahrdalen forvandlede en fredsommelig lille flod sig til et brølende monster, der skyllede halve landsbyer væk og tog livet af mere end 130 mennesker. Vi møder en familie, der mistede alt. Og spørger den nye generation af konservative og socialdemokratiske politikere, om de vil gøre mere ved klimakrisen end dem, der lige nu sætter kursen. Ikke meget tyder på det.

FOR ABONNENTER

Er det her virkelig ondets rod? Vi glor forundret ned i det glasklare vand, som plasker ud i et bassin på størrelse med et fuglebad, der er bygget ind i fundamentet til et aldrende hus i Blankenheim. Vandet ledes under en rist og et cykelstativ, inden det med en klukkende lyd forsvinder i en smal kanal under lillebyens brostensbelagte stejle gader.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

Læs mere

For abonnenter

Annonce