Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

En ungarsk tv-fotograf er blevet fyret, efter hun både sparkede og spændte ben for en gruppe flygtninge på vej væk fra det ungarske politi. Det er siden kommet frem, at hun var ansat på et medie, med tilknytning til det højreekstreme parti Jobbik. Kilde: AP

Flygtningestrøm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ungarsk tv-reporter spænder ben for flygtninge på flugt

En kollega fangede episode, hvor kvindelig tv-reporter spænder ben for mand på flugt - hun er nu fyret.

Flygtningestrøm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Da en gruppe flygtninge eller migranter tirsdag stak af fra en stor asyllejr i det sydlige Ungarn, greb myndighederne straks ind for at stoppe dem.

Det samme gjorde en ungarsk tv-reporter, som tilsyneladende var på stedet for at rapportere fra lejren.

Da en mand, tungt lastet med et barn og bagage, løb forbi hende med betjente i hælene, strakte hun benet frem, så han styrtede til jorden og rullede rundt.

En journalist Stephan Richter, som arbejder for RTL og n-tv, filmede episoden og delte den på Twitter. Det fremgår tydeligt, at kvinden stikker foden frem og spænder ben.

Episoden blev hurtigt spredt på de sociale medier, og hendes arbejdsgiver - tv-stationen N1TV - skriver tirsdag på Facebook, at hun ikke længere arbejder for tv-kanalen. Kanalen har ifølge CNN tilknytning til det højreradikale parti, Jobbik.

I et kort indlæg på det sociale medie skriver kanalens chefredaktør, Szabolcs Kisberk, at den kvindelige journalists opførsel er "uacceptabel", og "arbejdsforholdet er afsluttet".

De fleste i asyllejren kommer ifølge CNN fra Syrien, Irak og Afghanistan, og deres nationaliteter peger dermed på, at de er flygtninge.

Flere flygtninge fortæller, at de var blevet stillet i udsigt, at en bus skulle bringe dem til et andet sted, så de kunne undgå at blive registreret på stedet.

Ifølge CNN var deres håb at nå til Tyskland eller Østrig.

Det lykkedes i første omgang for en gruppe mennesker i lejren at slippe væk fra myndighederne, men de blev senere pågrebet.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden