Foto: AP
Amerikansk præsidentvalg 2016

Robert de Niro: Jeg har lyst til at slå Donald Trump i ansigtet

En video med skuespilleren blev skrottet, fordi den var for barsk

Amerikansk præsidentvalg 2016

Egentlig skulle det bare være en video, som opfordrede amerikanerne til at benytte deres stemmeret.

Men da skuespilleren Robert de Niro begyndte at tale, udviklede det sig hurtigt til en svada af angreb på den republikanske præsidentkandidat, Donald Trump.

»Han er en hund. Han er et svin. Han er en svindler. Han er en bedrager, der ikke aner, hvad han taler om. Han er så åbenlyst dum«, siger Robert de Niro blandt meget andet i videoen.

Angrebet på Trump er så voldsomt, at folkene bag den tværpolitiske kampagne # VoteYourFuture valgte at lade være med at bruge den.

Men videoeklippet er alligevel blevet offentliggjort og er blevet et viralt hit.

En række andre berømtheder har indspillet mere afdæmpede og neutrale bidrag til kampagnen - det gælder f.eks. skuespilerne Samuel L. Jackson Julia Roberts.

Den 73-årige Robert de Niro er kendt for bakke op om det demokratiske parti. Og i videoen bliver han synligt vred ved tanken om, at Donald Trump kan blive landets næste præsident.

»Han taler om, hvordan han ønsker at slå folk i ansigtet. Nå, jeg kunne godt tænke mig at slå ham i ansigtet. Er han en, vi ønsker os som vores præsident? Det synes jeg ikke. Jeg er optaget af, hvor dette land bevæger sig hen Og jeg er meget, meget bekymret for, at det vil bevæge i den forkerte retning med en som Donald Trump i spidsen«, siger Robert de Niro.

Herunder kan du se hele videoen her, som den er lagt ud på avisen Washington Posts hjemmeside:

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce