Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Investering. Det horns bro er et symbol på de øgede russiske investeringer i Vladivostok. Broen blev bygget forud for Apec-topmødet i 2012 mellem lederne af 21 nationer ved Stillehavet. Da Vladivostok blev etableret i 1860, var det ikke som en bro, men som en fæstning mod Japan, Kina og andre stillehavsmagter. Fra 1958 og frem til 1992, året efter Sovjetunionens opløsning, var byen lukket for udlændinge.

Putins Rusland
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vladivostok: Hun hedder egentlig Xiao, men foretrækker Oksana

Selv om grænsen til Kina er mindre end 100 kilometer væk, skal man kigge godt efter i den østrussiske havneby Vladivostok for at på øje på forbrødringen og det strategiske partnerskab mellem de to stormagter, som præsidenterne Putin og Xi markedsfører. Xiao og Aleksandr er noget så sjældent som et kinesisk-russisk ægtepar – til udbredt skepsis på begge sider af grænsen.

Putins Rusland
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hendes rigtige fornavn er Xiao, og hun kommer fra Jilin-provinsen i Kina, men siden hun flyttede over på den anden side af grænsen til Vladivostok for fem år siden, har hun foretrukket navnet Oksana. Dels er det nemmere for hendes russiske venner, dels er hun ikke videre begejstret for sit hjemland.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden