Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Fransk politi og specialstyrker arbejder fortsat på højtryk for at finde de to mistænkte for angrebet på magasinet Charlie Hebdo. Kilde: Ritzau

Europa
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Regn og gamle skyttegrave gør menneskejagt på terrorister besværlig

Militærets og politiets specialstyrker leder efter islamistiske terrorister i uvejsomt skovområde.

Europa
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De to brødre mistænkt for at stå bag terrormassakren på satirebladet Charlie Hebdo i Paris gemmer sig i et lille skovområde.

Det mener det franske politi, der har jaget mændene siden drabene på 12 ofre onsdag.

Specialenheder fra GIGN og Raid - fra gendarmeriets indsatsstyrker og det nationale politis antiterrorkorps - leder efter mændene på et areal på 15 gange 15 kilometer, svarende til et areal på lidt under det halve af Falster.

LÆS MERE

Adgangsvejene til og fra området bevogtes af tungt bevæbnede betjente, mens blandt andet helikoptere med varmefølsomme kameraer svæver over det område, som de to personer gemmer sig i. Betjente og soldater har gennemsøgt alle huse og haver i området, der ligger omkring 80 kilometer nordøst for Paris.

»Politiet kom ved 17-tiden og beordrede os til at holde os inden døre, låse dørene og lukke vinduesskodderne i. Jeg er rystende nervøs«, siger en lokal beboer til avisen The Independent.

Vanskelig eftersøgning

Menneskejagten i skoven vanskeliggøres af, at det regner, og at den ligger i et stærkt kuperet terræn, der er fyldt med huler og rester af skyttegrave fra Første Verdenskrig.

De efterlyste, de algiersk-franske brødre Said og Cherif Kouachi, røvede angiveligt benzin og mand på en tankstation i nærheden i går. Kort efter blev deres formodede flugtbil fundet i nærheden - og siden har de franske myndigheder sat alt ind på at finde dem i området.

LÆS MERE

De franske myndigheder har ikke været så meddelsomme vedrørende indsatsen og styrken af troen på, at de formodede gerningsmænd til terrorangrebet rent faktisk er at finde i området.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden