Afspærring. Baton Rouges politi har afspærret motorvejen efter seks betjente blev skudt i byen i delstaten Louisiana. Tre af dem er dræbt.
Foto: Max Becherer/AP

Afspærring. Baton Rouges politi har afspærret motorvejen efter seks betjente blev skudt i byen i delstaten Louisiana. Tre af dem er dræbt.

USA

Tre betjente er dræbt efter skyderi i Louisiana

Seks betjente er blevet skudt i Baton Rouge i USA. En menneskejagt er nu i gang efter flere mulige gerningsmænd, mens en gerningsmand er dræbt.

USA

Tre politibetjente er blevet skudt og dræbt i byen Baton Rouge i den amerikanske delstat Lousiana. Tre øvrige betjente er såret, hvoraf en af betjentenes tilstand er kritisk.

Ifølge en talsmand fra politiet er der tale om flere gerningsmænd. Politiet er nu i gang med en menneskejagt efter en eller flere mulige gerningsmænd.

En gerningsmand blev dræbt i skyderiet. Politiet vil nu sende en robot ind for at sikre, at den døde gerningsmand ikke har sprængstoffer på sig.

Politiet beder om hjælp fra alle borgere i Baton Rouge, der har set noget mistænkeligt.

En person tæt på efterforskningen fortæller ifølge CNN, at politiet modtog en anmeldelse om en mistænkelig person, der gik langs vejen bevæbnet med et automatvåben. Da politiet ankom, åbnede manden ild.

Spændinger i byen

Motivet for skyderiet er endnu ukendt. Men der har i flere uger været voldsomme spændinger i byen.

For få uger siden dannede byen ramme om et skyderi, hvor en politimand skød og dræbte den 37-årige afroamerikaner Alton Sterling. Hændelsen, som blev filmet, førte til store demonstrationer over hele landet.

Optagelserne viser, at en betjent vælter Sterling omkuld og holder ham nede, mens betjentens makker skyder den ubevæbnede Sterling flere gange på klos hold.

Alton Sterling blev begravet i fredags.

Foto: Screendump fra Google Maps

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden