Skyderi i USA: En er død, tre er sårede

Skyderier skabte panik på en gade i Austin i Texas i nat.

USA

Ifølge politiet i Austin i Texas har en gerningsmand skudt mindst fire personer. En kvinde i 30'erne er blevet dræbt.

Politiet advarede på Twitter på et tidspunkt i nat, lokal tid, indbyggerne i Austin om at holde sig væk fra centrum af byen. På Twitter skrev politiet også, at der var flere skyderier i »samme område«. Det lokale politi meddeler dog nu, at de to skyderier ikke havde noget med hinanden at gøre.

Politiet meddeler også, at to kvinder og en mand er blevet bragt til et lokalt hospital. Den ene kvinde er hårdt såret, men er ikke i livsfare.

Skyderi i festområde

Skyderierne skete i et område i Austin, hvor unge går i byen og fester på klubber og barer, og begyndte omkring klokken 02 om natten.

Flere videoer florerer på nettet, hvor man kan se politi og brandvæsen rykke ind i området omkring 6th Street i byen. På andre videoer kan man se indbyggere flygte væk fra stedet, efter at der høres skud.

Politichef i Austin, Brian Manley, fortæller på et pressemøde, at man indledningvis frygtede, at et individ var i gang med et masseskyderi i byens fest-distrikt.

»Skuddene skabte panik i det travle område i centrum og fik folk til at løbe i forskellige retninger«, siger Brian Manley. Politichefen fortæller også, at man er i gang med at identificere mistænkte, og at man ikke vil udelukke, at en af de personer, der er bragt til hospitalet, kan være gerningsmanden.

Politichefen siger videre, at et andet skyderi i byen altså ikke var relateret til skyderierne på 6th Street, hvor mange mennesker var forsamlet for at feste på gaden.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce