0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hun fandt på Obamas kampråb. Nu vil hun sætte ild til Bidens brandvæg i Syden

Edith Childs var den, der fandt på Obamas slagord, da han blev præsident. Nu er hun en af de afroamerikanske vælgere, som alle demokratiske præsidentkandidater vil have fat i. Den kandidat, hun stemmer på i South Carolina i dag, kan gøre livet surt for Obamas tidligere vicepræsident.

Brett Flashnick/Ritzau Scanpix
Foto: Brett Flashnick/Ritzau Scanpix

Edith Childs sammen med den kommende præsident Obama under hans præsidentkampagne i 2007.

USA

Barack Obama var træt, The New York Times havde en kritisk historie om ham på forsiden, og for at gøre det hele værre kunne præsidentkandidaten mærke, at han var ved at blive forkølet.

Udenfor øsregnede det, og det sidste, han havde lyst til den tidlige morgen i begyndelsen af sin præsidentkampagne i 2007, var at snakke med potentielle vælgere i Greenwood i South Carolina.

Da Obama endelig kom frem til den lille by efter timevis i bil, var der kun mødt en håndfuld vælgere op. Han tog sig sammen, gik rundt og hilste på og forsøgte at småsnakke. Men de fremmødte så ikke videre begejstrede ud.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce


Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts