0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vælgere i Washington DC ser resultaterne fra Florida udspille sig på storskærm. Trump tager føringen.

Biden ligger bedre end Hillary Clinton, men: Demokraterne må mærke en fornemmelse af deja-vu

Demokraterne havde håbet på, at en hurtig sejr i Florida kunne have lukket Donald Trumps vej til fire år i Det Hvide Hus. Men Trump har efter alt at dømme vundet den vigtige stat, og selv om Joe Biden stadig ligger bedst til at vinde, kan Trump gå i offensiven i en valgproces, der kan tage lang tid at afgøre.

FOR ABONNENTER

I de seneste fire år har vi igen og igen talt om uforudsigeligheden i Donald Trumps præsidentperiode. Valgnatten i 2020 er indtil videre gået bedre for ham, end i hvert fald nogle forudsigelser havde spået. Og demokrater kan nu sidde med svedige håndflader og mærke en fornemmelse af deja-vu, selv om Joe Biden på mange måder stadig ligger betydeligt bedre, end Hillary Clinton gjorde for fire år siden.

Det var helt ventet, at der ikke ville være et endeligt resultat, som nyhedsværterne kunne meddele med sitrende speakerstemmer, som de plejer. Men det er ikke blevet den hurtige jordskredssejr, som demokraterne havde håbet på.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts