Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Frisøren, barberen, marketingsresearcheren og chokolade-medarbejderen har vidt forskellige holdninger til, hvorvidt Storbritannien skal blive i EU. Kilde: politiken / Johannes Skov Andersen

620px
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er fire briters holdning til EU

Frisøren, barberen, marketingsresearcheren og chokolade-medarbejderen har vidt forskellige holdninger til, hvorvidt Storbritannien skal blive i EU.

620px
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Prudence Giddings, 25 år

Prudence Giddings arbejder i en chokoladebutik på Brick Lane i Shoreditch:

Hvis vi forlader EU, tror jeg, Storbritannien bliver langt mere distanceret fra andre lande

»Jeg stemmer for at blive i EU, fordi jeg mener, at vi skal være forenet med alle og den eneste måde, vi kan være det, er ved at holde vores grænser åbne og ved at acceptere alle uanset hvad. Jeg mener, at vi skal kunne tage frem og tilbage over grænserne uden problemer«.

»Hvis vi forlader EU, tror jeg, Storbritannien bliver langt mere distanceret fra andre lande, og jeg frygter, at der vil blive en stigende racisme og vrede mod andre lande. Det håber jeg virkelig ikke vil ske«.

Ayham Akan, 43 år

Ayham Akan har sin egen barberforretning i Havering:

Jeg er jo selv udlænding, men jeg er ved at have fået nok af indvandrere

»Jeg stemmer for at forlade EU. Det koster mange penge at holde det her land, og de penge, vi sender til EU, ville være bedre at holde her i landet. Det kunne betyde flere penge til hospitaler og flere investeringer«.

»Hvis vi vælger at blive, vil vi få flere udlændinge. Jeg er jo selv udlænding, men jeg er ved at have fået nok af indvandrere. Når du ser dig omkring, er der fremmede over det hele, og de prøver kun på at opnå sociale goder. Flere indvandrere kommer til at skade økonomien«.

Dawn Williams, 43 år

Dawn Williams frygter, at arbejdsløsheden vil stige i Storbritannien. Kilde: Politiken / Johannes Skov Andersen og Line Prasz

Dawn Williams har sin egen frisørsalon i Havering:

Bliver det et ja til at blive, tror jeg, vi vil få mange flere indvandrere

»Jeg stemmer for at forlade EU. Vi er nødt til at kontrollere vores land på vores egen måde, som vi gjorde det før i tiden. I dag har vi ingen kontrol, og politiet har ikke lov til at disciplinere folk ordentligt. Hvis vi går ud, vil det nok skabe lidt problemer med handlen, men jeg tror, vi vil klare det«.

»Bliver det et ja til at blive, tror jeg, vi vil få mange flere indvandrere. Det vil belaste skoler, hospitaler og forretningslivet. Jeg har min egen forretning, og vi har har mange fremmede, der laver det samme som mig, og det skaber mange problemer«.

James Heaney, 28 år

James Heaney mener, at Fordelene ved at blive i EU er åbenlyse. Kilde: Politiken / Johannes Skov Andersen og Line Prasz

James Heaney arbejder som marketingresearcher:

Jeg stemmer for at blive i EU. Jeg synes, at fordelene er så tydelige

»Jeg stemmer for at blive i EU. Jeg synes, at fordelene er så tydelige, og jeg er næsten helt irriteret over, at spørgsmålet om at blive bliver stillet. Jeg mener ikke, at det er noget, vi er nødt til at debattere, men mere et problem internt i Det Konservative Parti. Fordi spørgsmålet nu stilles, er folk begyndt at tvivle«.

»Økonomien er en afgørende grund. Jeg tror, det vil tage os mange år at opnå aftaler med eksempelvis USA, og det vil ikke ende med at være til vores fordel, fordi vi har mistet en masse indflydelse«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden