0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Hvad er din amerikanske drøm?

USA er en polariseret nation midt i en urolig tid, hvor de værdier, som landet er bygget på, demokrati, lighed, retfærdighed, er i skred. Men hvem er amerikanerne, der bebor det vidtstrakte land? Fotografen Ian Brown kørte USA tyndt i 12 år, fotograferede dem, han mødte, og bad dem fortælle om deres håb. Resultatet er samlet i bogen ’American Dreams’, som Politiken her bringer et uddrag af.

FOR ABONNENTER

Det var også herfra, han perpleks fulgte det amerikanske valg, der nu får konsekvenser for de mennesker, han kom tæt på, da han gennem 12 år kørte 130.000 kilometer gennem 50 stater for at indsamle versioner af Den amerikanske drøm. Han satte sig ind på diners, tog på rådhuset, besøgte fabrikker og standsede bilen i småbyer for at møde amerikanere af enhver slags, fotografere dem og stille dem alle det samme spørgsmål: Hvad er din amerikanske drøm?

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?