0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

ATS: Er dette den rigtige Vladimir Putin?

Ruslands præsident, Vladimir Putin, er død. Han blev dræbt for 12 dage siden, da en sibirisk tiger bed hovedet af ham under en fotooptagelse i Krasnobarsk, og for at undgå politisk kaos har landets magthavere nu indsat en dobbeltgænger i embedet. Det mener nogle af verdens førende konspirationsteoretikere efter at have nærstuderet den person, der oven på præsidentens mystiske forsvinden er blevet præsenteret som den tilbagevendte Vladimir Putin. Mistanken om, at der er en dobbeltgænger på spil, bygger på en række iagttagelser. ’Vladimir Putin’ smilede og kom med mindst én morsom bemærkning, da han atter dukkede op i offentlighedens søgelys efter 10 dages fravær. Den rigtige Putin ville aldrig have gjort nogen af delene. I de to dage, hvor ’Putin’ atter har været synlig i medierne, har han ikke én gang optrådt i bar overkrop. Årsagen er ifølge konspirationsteoretikerne, at dobbeltgængeren endnu ikke har trænet sin krop tilstrækkeligt til at ligne den rigtige Putins. Han undlod at tage kvælertag på Kirgistans præsident, da denne var på officielt besøg i Skt. Petersborg i mandags, og han truede heller ikke med at invadere nogen nabolande, sådan som virkelighedens Putin helt rutinemæssigt ville have gjort. ’Putin’ kommenterede spekulationerne om sit lange fravær med en bemærkning om, at »det ville være kedeligt uden sladder«. Hvis man aflytter udtalelsen bagfra, kan man ifølge konspirationsteoretikerne høre ordene »Putin er død, han blev ædt af en tiger«. Det er imidlertid ikke korrekt. Afspillet bagfra lyder sætningen »Reddals nedu tgiledek eræv elliv tevil«. ANNONCE Hvis Morten Olsen ikke havde brugt Widex-høreapparat, ville han aldrig have opdaget, at Dansk Boldsplid-Unions ledelse gik og hviskede i krogene om, at hans dage som landstræner var talte.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning