Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Biohacking: Bryd ind i din krop, og bliv en bedre version af dig selv

Hvad skal der til, før man holder op med at være et menneske? Det bliver et af de store etiske spørgsmål, der vil strække sig langt ud i fremtiden, når genterapi, proteser og teknologi vil gøre det muligt at overskride evolutionens og naturens grænser og optimere og designe mennesket, mener fremtidsforsker.

FOR ABONNENTER

Forestil dig, at du i fremtiden er en bedre version af dit naturlige selv. Dine gener er redigeret, så du fysisk fremstår skønnere, og din muskelmasse større. Du har forskellige teknologiske dimser på og i kroppen, der måler dig, holder dit hjerte i gang, og har overtaget funktionerne for en eller flere af dine naturlige organer.

Du er over 120 år gammel, men du er ikke bange for at dø, for når kroppen alligevel giver op, så kan du få din bevidsthed uploadet til en computer. Det lyder muligvis som utopi, men det er ikke noget utænkeligt scenarie ifølge Klaus Æ. Mogensen, seniorforsker ved Institut for Fremtidsforskning med fokus på teknologi og videnskab.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden