Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kaffegrums og gammelt brød tilsat gær ender som lækkerier

Johnny Drain har gjort uspiseligt madaffald til kulinariske specialiteter, der blev serveret på Noma. Nu gælder det om at få teknologien spredt til hele verden.

Tech
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

For de fleste er kaffegrums, æbleskræller og gammelt brød bare uspiseligt affald. Men for Johnny Drain er det råvarerne til kulinariske lækkerier – nogle af dem på et niveau, hvor de blev serveret på Noma, dengang den blev kåret til verdens bedste restaurant.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden