Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mark Schiefelbein/AP
Foto: Mark Schiefelbein/AP

34-årige He Jiankui har sendt chokbølger gennem forskerverdenen, fordi han i al hemmelighed angiveligt har hjulpet genredigerede tvillinger til verden.

Tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kinesisk forsker hævder at have skabt verdens første genredigerede mennesker

He Jiankui blæser på den brede konsensus i forskerverdenen om, at genredigeringsteknikken Crispr ikke er klar til brug på fostre. Han påstår, at han tidligere på måneden hjalp de første genredigerede babyer nogensinde til verden.

Tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fremmødet var så massivt, at journalister fra verdenspressen måtte mase sig sammen og stå på stolene for at se med, da kinesiske He Jiankui tirsdag på en konference i Hong Kong fortalte om sin videnskabelige bedrift, der gennem de seneste dage har sendt chokbølger gennem den internationale forskningsverden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Leonhard Foeger/Ritzau Scanpix

  Eliud Kipchoge løb i denne måned som den første nogensinde en maraton på under to timer. Men trods bedriften, er det hans sko, der er løbet med opmærksomheden. På de kenyanske fødder sad nemlig Nikes nyeste supersko - sko, der beviseligt får løbere til at løbe hurtigere. Er det snyd? Og hvorfor er de sko så gode?

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden