Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Arkivtegning.
Foto: Philip Ytournel/Politiken-Tegning

Arkivtegning.

Tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Digitale børn: Frygt ikke tablets, telefoner og onlinespil — det er de paranoide eksperter, der er farlige

Du får ikke firkantede øjne af tv, computerspil gør dig ikke voldelig, og du bliver ikke afhængig af iPads. Eksperter har fejlvurderet teknologiens indflydelse på børn de sidste 100 år. Det er tid til et opgør, mener medieforsker.

Tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Når en moder kan tænde grammofonen med samme lethed, som hun kan tænde det elektriske lys, vil hun så synge vuggeviser for sit barn, eller vil spædbarnet blive lagt i seng af maskinen? Børn har fra naturens side en adfærd, hvor de imiterer deres omgivelser, og hvis de udelukkende hører grammofon i deres barndom, vil de ikke synge, og hvis de endelig gør, vil de så kunne blive andet end en menneskelig grammofon — blottet for sjæl og følelse?«.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

 • Du lytter til Politiken

  Julian Assange og turen nedad
  Julian Assange og turen nedad

  Henter…

  WikiLeaks-stifteren Julian Assange blev i årevis hyldet for at starte en demokratisk revolution med sin whistleblower-platform. Siden da er han stukket af fra anklager om voldtægt i Sverige og blevet beskyldt for at samarbejde med russerne. Han har haft politisk asyl på Ecuadors ambassade i London i syv år, men i sidste uge blev han smidt på porten og anholdt af det britiske politi. Er Assange en helt eller en skurk? Og hvordan ser fremtiden ud?

Forsiden