Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Walter Bieri/Ritzau Scanpix
Foto: Walter Bieri/Ritzau Scanpix

Tim Berners-Lee er blevet kåret som en af Time Magazines '100 Most Important People of the 20th Century'. (Walter Bieri/Keystone via AP)

Tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et monster i de forkerte hænder: Manden, der skabte internettet, vil revolutionere det

I 1991 skabte Tim Berners-Lee programmet World Wide Web i håb om at gøre verden til et bedre sted. Årtier efter har han gjort status over sin opfindelse med den konklusion, at det slog fejl. Derfor er han klar med en ny plan.

Tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tim Berners-Lee, manden, der skabte vore dages internet, har altid været en mand med en sag. Siden han i marts 1989 fandt ud af at kombinere den første server og de programmer, der gjorde det muligt for alle mennesker at gå på nettet, har han drømt om og ikke mindst arbejdet hårdt for, at det åbne internet skulle gøre verden til et bedre sted. En minefyldt mission, som har krævet sine ofre.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden