0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

88-årig opfinder: Det ville være nemmere at tælle de knogler, som jeg ikke har brækket, flækket eller bøjet

Den 88-årige opfinder og vovehals Vincent Seremet fra Greve har, lige siden han var 6 år, drømt om at kunne flyve. Det er blevet til 40 flykonstruktioner, som han selv har tegnet og testfløjet. Med skiftende held, må man sige. Og nu er det så slut.

FOR ABONNENTER

For en lille måned siden var det ved at gå galt for den 88-årige opfinder, faldskærmsudspringer, testflyver og vovehals Vincent Seremet. Med en af sine seneste opfindelser spændt fast på ryggen – en lynvinge med raketmotor – kastede han sig ud fra en Hercules-flyvemaskine i 4 kilometers højde. Det gik ikke helt, som han forventede.

I stedet for at flyve som Superman gennem luften begyndte lynvingen at stalle. Vincent Seremet slog kolbøtter og blev slynget rundt i luften. Helt ude af kontrol. Han så ingen anden udvej end at udløse faldskærmen med det samme.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts