0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stort gennembrud: Et gammelt konserveringsmiddel til brød kan revolutionere behandlingen af sklerose

Et internationalt forskerhold med dansk deltagelse har i et opsigtsvækkende patientforsøg opdaget, at et dagligt kosttilskud med en særlig fedtsyre, som vores tarmbakterier producerer, og som tidligere blev brugt som konserveringsmiddel i brød, muligvis kan bremse udviklingen af sklerose. Danske eksperter er begejstrede.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Viden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst