0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Astrid Dalum
Foto: Astrid Dalum

Vibeke Corvinius fik i 2008 en fedmeoperation, da hun vejede 117 kg med en højde på 174 cm. På dagen for operationen smed hun sin diabetesmedicin, og siden har hun været diabetesfri. I dag lever hun efter de livsstilsændringer, hun omlagde efter operationen, men hun er på ingen måde religiøs i sin tilgang til livsstil og vejer også stadig lidt for meget. Vibeke går ikke i fitness, men træner i stedet hjemme i stuen på sin trampolin eller pilatesbold, eller også går hun en tur i skoven.

Vibeke Corvinius sagde farvel til 35 kg og diabetesmedicin, da hun fik en fedmeoperation

Vibeke Corvinius fik en gastrisk bypass-operation i 2008. Hun vejede 117 kg, havde diabetes-2 og kunne hverken lege med sine børn eller binde sine snørebånd. På dagen for operationen smed hun al sin medicin, og 13 år efter har hun et helt andet liv.

FOR ABONNENTER

Det er ikke, fordi han ikke vil. Hun har diabetes, galdesten og navlebrok, der plager hende dagligt, men med hendes 174 centimeter og en vægt på 117 kg er der simpelthen ikke noget at gøre for hende.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce