Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Martin Thaulow
Foto: Martin Thaulow

Jordanske Dania Natsheh dyrker tre forskellige former for kampsport: Boksning, thaiboksning og MMA. Nogle bliver overraskede over, at Dania Natsheh kan gå med tørklæde og alligevel bokse på højt niveau. Hun kan ikke selv se problemet.

Kampsport ændrede hendes liv: »Hvis mændene ikke vil slå på mig under træningen, fordi jeg er en pige, vil jeg ikke træne med dem«

Kvinder skal være feminine og generte, sarte og uskyldige samt rolige og lydige. Kvinder skal ikke slås. De skal beskyttes. Det er den tankegang, 21-årige Dania Natsheh har sat sig op imod. Hun har trodset samfundets opfattelse af, hvad det vil sige at være kvinde i Mellemøsten, og er den første kvinde på det jordanske landshold i thaiboksning.

FOR ABONNENTER

Dania Natshehs ambitioner er høje. Hun vil være professionel bokser, kæmpe i ringen, vinde, skabe sig et navn, mærke anerkendelsen af, at hun er god. Måske den bedste kvinde i Jordan.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden