0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Jo, I er lige som Blackstone: Beboerne i ejendommen på Store Møllevej i bittert oprør mod »skruppelløst« pensionsselskab

Pensionskasse vil udstyre stor udlejningsejendom med tagboliger. Lejerne har klaget til minister og Folketinget. De frygter at komme til at betale til nyt varmesystem og elevatorer, de ikke har brug for. Pensionskassen mener, at investeringerne er til fordel for alle.

FOR ABONNENTER

De fleste vil måske mene, at nej da, den ærkedanske pensionskasse – som er en ny sammenslutning af pensionskasserne DIP for ingeniører og JØP for jurister og økonomer – er da langtfra som den amerikanske kapitalfond med et benhårdt profitmotiv og en hang til at presse lejere ud af deres lejligheder, så de kan modernisere boligerne og sætte huslejen skyhøjt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.