0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Spencer Ostrander
Foto: Spencer Ostrander

Billedet er en del af en serie på tre: First Baptist Church, Sutherland Springs, Texas. 5. november 2017. 26 mennesker blev dræbt, 22 såret. Kirken har været lukket for gudstjenester siden den dag, og stedet er nu et mindesmærke over ofrene.

Man bliver både berørt og klogere på, hvordan i alverden det er gået så galt i USA

Paul Auster har skrevet en interessant bog om våbenkulturen i USA – og kommer med en vild afsløring om sin egen familie.

FOR ABONNENTER

I sig selv en vild historie, men den bliver vildere. Farmoren blev frikendt på grund af utilregnelighed i gerningsøjeblikket, rejste – fornuftigt nok – fra byen og opdrog ungerne et andet sted. Men utroligt nok fik hun sine børn overbevist om, at de aldrig måtte fortælle historien, en indpodning, der holdt hele vejen til Paul Austers egen opvækst, hvor faren altid vævede og fandt på skiftende forklaringer på, hvad lille Pauls farfar egentlig døde af. Og sådan var det også i de andre af farmorens børns egne familier.

For kun 39 kr. om ugen kan du …

… læse denne artikel, få adgang til resten af politiken.dk og få avisen hjem til morgenkaffen de næste 10 lørdage.

Kom i gang nu