0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Jens Christian Grøndahl har ingen hobby, men det er, fordi han ikke kan tænke sig noget federe end at skrive. Han overvejer dog, om ikke han skulle lære at danse tango.

Jens Christian Grøndahl har ikke meget til overs for rost films manuskript: »Sikke noget dystopisk, misantropisk bullshit. Det er en tåbelig film«

Jens Christian Grøndahl elsker sylte, men kan til gengæld ikke lide rapmusik, fordi den forherliger en macho-afstumpethed. Han har undsagt hobbyer og sport, men bliver nok snart nødt til at besøge et fitnesscenter. Grøndahls roman ’Fra i nat sover jeg på taget’ om en mand på hans egen alder er blandt de nominerede til Politikens Litteraturpris..

FOR ABONNENTER

»Det er ikke, fordi jeg føler mig skyldig, men jeg kan godt blive mobbet lidt derhjemme på grund af min svaghed for sylte. Min svigermor laver sylte op til jul på den gammeldags pressede maner. Med en skive rødbede og en skingrende kold snaps er der i den boldgade ikke noget bedre«.

For kun 39 kr. om ugen kan du …

… læse denne artikel, få adgang til resten af politiken.dk og få avisen hjem til morgenkaffen de næste 10 lørdage.

Kom i gang nu