0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Annika Byrde
Foto: Annika Byrde

Når Vigdis Hjorth er i København, bor hun hos sin datter og børnebørn på Christianshavn, og billedet her er taget i datterens lejlighed.

»Jeg må nok være lidt mere forsigtig i Norge«, siger forfatteren, der har fået sin egen familie på nakken efter omdiskuteret roman

Kan man kræve af sin mor, at hun altid skal stå klar med åbne arme og til regnskab for en svær opvækst? I Vigdis Hjorths nye roman nægter en over 80-årig mor at tage telefonen eller lukke datteren ind, da hun forsøger at få kontakt og tale tingene igennem. Men så bliver datteren som besat.

FOR ABONNENTER

Vigdis Hjorth tager imod på Christianshavn, hos sin ældste datter, Line, der har studeret i København og stadig bor her. Nu med to børn i køjeseng og en doktorgrad på cv’et. I dagens anledning agerer Line Hjorth pr-assistent og tager imod journalister, byder på kaffe og te og sørger for ro, mens hendes mor svarer på spørgsmål om sin nyeste roman.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden